marți, 13 ianuarie 2015

Alice Cooper, alaturi de Steven Tyler, Nuno Bettencourt si producatorul Bob Rock in ajunul Anului Nou



Gala anuala de caritate a artistului de renume mondial Alice Cooper, in scopul strangerii de fonduri pt Maui Food Bank, a fost captata in trei clipuri, ce surprind momentele cele mai importante din cadrul acesteia. Evenimentul, ce a fost organizat de faimosul manager al lui Cooper, Shep Gordon, a fost sustinut la un ballroom (sala de bal) in Wailea Mariott din Maui, Hawaii. Clipurile pot fi vizionate mai jos.

Trupa de baza a lui Alice, compusa din tobosarul Glen Sobel, bassistul Chuck Garric si chitaristii Nita Strauss si Damon Johnson (care-i tine locul lui Tommy Henriksen), a actionat ca o trupa de suport pt invitatii speciali ai evenimentului, printre care s-au numarat Steven Tyler (Aerosmith), Nuno Bettencourt (Extreme), Dexter Holland si Kevin "Noodles" Wasserman (The Offspring), celebrul producator Bob Rock (care a colaborat cu MetallicaMötley Crüe, The Cult), "Weird" Al Yankovic, cat si Michael McDonald si Pat Simmons de la trupa Doobie Brothers.

Punctul culminant al serii a fost momentul cand toti artistii s-au strans pe scena pt a interpreta varianta lor proprie a piesei "Revolution", interpretata original de catre trupa The Beatles.

 





Sursa: BlabberMouth.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu