joi, 18 septembrie 2014

Începutul .

Știți pagina Little Rockers  de pe facebook? (dă pe link ) ,dacă o știți atunci puteți realiza cu ce se mânăncă această pagină , și dacă nu probabil că este destul de clar cu ce ne ocupăm după nume .

Acest blog se va ocupa cu recenzia melodiilor/albumelor ,știri despre trupe cât și evenimente despre muzică ,în general rock ,metal și a altor subgenuri .
Blogul este ”condus” de câtre mine   ( +Alex Toma)  , +Geanovu Emanuel  cât și de +Andreea Ioana  Fiecare cu blogurile sale cât și cu contribuția pe pagina de facebook deși Andreea a luat o pauză de la blog pentru o perioadă dar nu se știe ce va fi .

Toți trei avem bloguri cu peste 30,000*  (în total) de vizitatori , postări despre muzică , artă ,cultură cât și societatea noastră . Deci nu suntem atât de nepregătiți .
Emil are o mare experiență în cunoașterea Rock-ului cât și a metalului fiind unul dintre cei mai pricepuți oameni pe care îi știm (doar uitați-vă la pachetele de muzică de pe facebook)
Andeea fiind o fată inteligentă care știe tot ce se mișcă despre trupele momentului cât și cele vechi ,având o cultură bogată a literaturii noastre cât și despre lucurile importante .
Iar eu ,mă declar fan al rockului ,mai ales alternativ ,plus că recenziile mele muzicale au avut un rol important pe blogul meu ,care este mai ales indreptate câtre muzică  .
Deși suntem ocupați atât Andreea cu școala fiind boboacă ,eu cu facultatea și Emil cu activitățile sale vom încerca să fim cât de cât activi atât pe blog cât și pe pagină.

Dar vom avea săptămânal știri despre muzică și despre evenimente , cât și recenzii ale celor mai noi piese sau a unor piese care sunt mai căutate , legat de asta în curând voi face o recenzie a piesei ”The Devil in I” a celor de la Slipknot .



Un comentariu: