duminică, 28 septembrie 2014

AC/DC lanseaza "Play Ball" [28.09.2014]


Desi vestea trista cu privire la starea de sanatate a lui Malcolm Young i-a pus pe foarte multi pe ganduri, legendara trupa AC/DC se pregateste de lansarea noului album, "Rock or Bust", programat sa apara pe data de 2 decembrie. Materialul, ce contine 11 piese noi, este primul al trupei dupa albumul "Black Ice", ce a fost lansat in 2008. Profitand de acest lucru, Turner Sports va difuza, timp de cateva saptamani, in cadrul reclamei pt meciurile Ligii Superioare de Baseball post-sezon din 2014, o bucata din noua melodie intitulata "Play Ball", bucata ce poate fi audiata mai jos. Nu se stie exact faptul daca piesa va fi transmisa si posturilor de radio ca primul single de promovare al noului album.

De asemenea, AC/DC au facut public faptul ca Malcolm Young nu va mai face parte din trupa, din cauza sanatatii sale precare, in locul sau aflandu-se nepotul acestuia, cat si al lui Angus, Stevie Young. O declaratie a fost emisa de catre casa australiana de discuri a trupei, cu privire la acest lucru: "Din nefericire, din cauza starii de sanatate a lui Malcolm, acesta nu va mai reveni in trupa."

Stevie Young a participat, alaturi de trupa, la inregistrarile noului album, ce s-au desfasurat in Vancouver, Canada, la inceputul acestui an. "Rock or Bust" reprezinta primul album din cariera de 40 de ani a trupei, pe care Malcolm Young nu apare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu