vineri, 19 septembrie 2014

Obituary lanseaza "Violence" [19.09.2014]



Celebra trupa americana de death metal Obituary a facut disponibil spre ascultare noua lor melodie, intitulata "Violence", pe contul de SoundCloud al casei de discuri Relapse Records. Melodia poate fi ascultata folosind widget-ul de mai jos. "Violence" a fost prima oara lansata in cadrul turneului sustinut de trupa prin America, publicul din tara noastra fiind de asemenea favorizat cu aceasta piesa, in cadrul festivalului Rockstaddt Extreme Fest 2014.

"Inked In Blood", ce se va lansa pe data de 28 octombrie, reprezinta al 9-lea album de studio al longevivei trupei din Florida, fiind lansat, totodata, prin noul lor parteneriat cu Relapse Records. O lista a melodiilor se poate regasi mai jos. Baietii sunt foarte increzatori in ceea ce priveste noul album, sustinand ca "au pus punctul pe i", in termeni de muzicalitate si apartenenta la gen.

Tracklist-ul oficial al noului album cuprinde urmatoarele piese:

01. Centuries Of Lies
02. Violent By Nature
03. Pain Inside
04. Visions In My Head
05. Back On Top
06. Violence
07. Inked In Blood
08. Deny You
09. Within A Dying Breed
10. Minds Of The World
11. Out Of Blood
12. Paralyzed With Fear

Coperta noului album este, din punctul meu de vedere, destul de spectaculoasa, desi pare foarte simplist realizata, insa asteptam albumul full pentru a vedea daca se mai poate face treaba cu death metal-ul in zilele noastre. De asemenea, amintesc ca in luna octombrie mai este asteptata inca o lansare de album, a trupei Slipknot, lansare ce va avea loc pe data de 21 octombrie.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu