luni, 22 septembrie 2014

At The Gates lanseaza piesa "At War With Reality" [22.09.2014]


Trupa suedeza de melodic death metal At The Gates, una dintre trupele pioniere ale sunetului Gothenburg, in ceea ce priveste death metal-ul, a pus la dispozitia fanilor melodia albumului cu acelasi nume, mult asteptatul album de revenire al trupei fiind programat sa apara pe data de 27-28 octombrie.

Coperta albumului a fost creata de nimeni altul decat Costin Chioreanu, care in trecut, a colaborat si cu trupe precum Arch Enemy, Morgoth sau Darkthrone si, conform vocalistului, Tomas Lindberg, "coperta lui Costin se potriveste perfect din punct de vedere vizual cu tematica acestuia, asa ca a devenit alegerea evidenta. Conceptul din spatele albumului este bazat pe curentul literar "realism magic", notiunea de baza a acestui termen fiind aceea ca "realitatea" este intr-o eterna schimbare si trebuie constant recucerita si redescoperita".

"At War With Reality" reprezinta revenirea trupei in industria muzicala, dupa o pauza de aproximativ 19 ani de la lansarea ultimului album, ceea ce nu poate decat sa ne incante si sa ma incante, in acelasi timp, stiindu-i o trupa fantastica. Se anunta un octombrie foarte interesant si plin de surprize.

Tracklist-ul oficial al noului album cuprinde urmatoarele piese:

01. El Altar Del Dios Desconocido
02. Death And The Labyrinth
03. At War With Reality
04. The Circular Ruins 
05. Heroes And Tombs
06. The Conspiracy Of The Blind
07. Order From Chaos
08. The Book Of Sand (The Abomination)
09. The Head Of The Hydra
10. City Of Mirrors
11. Eater Of Gods
12. Upon Pillars Of Dust
13. The Night Eternal





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu