vineri, 19 septembrie 2014

Sharon Osbourne, la atac! [19.09.2014]

Conform The Pulse of Radio, cunoscuta Sharon Osbourne, sotia longevivului Ozzy Osbourne (daca ati ajuns pana aici si nu stiti cine este Ozzy, inchideti tab-ul, deschideti Youtube si informati-va), cat si managera acestuia, este din nou in lumina reflectoarelor, dupa recentele declaratii facute pe Twitter privind noul album al trupei U2.

In urma unui parterneriat facut cu celebra companie Apple, trupa a distribuit noul sau album, "Songs of Innocence", pe contul fiecarui utilizator iTunes din intreaga lume, indiferent ca acesta dorea sau nu, fapt ce a deranjat o multime de persoane, cat si o parte din hardurile acestora. Sharon Osbourne este cea mai recent-venita in acest val de atac asupra trupei, considerand ca "aceasta este o invazie a spatiului meu personal si intim. Al spatiului meu de divertisment.", sustinand, totodata, faptul ca "U2, voi sunteti moguli ai afacerilor, nu mai sunteti muzicieni. Nu este de mirare faptul ca trebuie sa va distribuiti muzica mediocra gratis, din moment ce nimeni nu o cumpara.".

Sharon nu s-a oprit aici si a continuat atacul, zicand "Din fundul carei personalitati politice o sa va scoatem astazi? Sau sunteti in primul rand la un spectacol tragic de moda?..."

In stilu-i caracteristic, probabil dobandit ca urmare a relatiei tumultoase cu Ozzy, Sharon s-a legat si de compania Apple, cat si de Jimmy Iovine, co-fondatorul Beats Music si fostul director executiv al Universal Records, postand "Jimmy Iovine, iTunes, U2, sunteti o gasca de megalomaniaci! Duceti-va dracului". (Pentru ca in romana nu are farmec, postarea originala suna asa" Jimmy Iovine, iTunes, U2, you're a bunch of megalomaniacs. FUCK YOU!")

Valul de atacuri la adresa trupei probabil va continua si zilele urmatoare, in ciuda eforturilor Apple, care au si produs un tutorial cum sa inlaturi albumul de pe contul iTunes. Opinia mea personala este aceea ca muzica trebuie facuta din placere, pt a provoca o stare de relaxare si confort ascultatorului, lasandu-l, insa, pe acesta sa isi aleaga singur ce doreste sa auda. Modul in care U2 au varat pe gatul consumatorilor noul lor album dovedeste, din pacate, ca in industria muzicala actuala, banii vorbesc, cum bine zice un cantec la noi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu