duminică, 28 septembrie 2014

Malcolm Young, tratat de dementa [28.09.2014]


O stire trista a facut inconjurul planetei ieri, cand, conform The Sydney Morning Herald, Malcolm Young, cunoscutul chitarist al legendarei trupe AC/DC sufera de dementa si este sub tratament intr-o casa de ingrijire din Sydney, Australia. Casa se presupune a fi Lulworth House, din Portul Elisabeta, unde si politicianul australian Neville Wran a fost tratat pana la moartea sa ulterioara in aprilie, anul curent.

Un apropiat de al familiei Young a declarat pt ziar: "Daca sunteti in camera [cu Malcolm Young] si iesiti afara, apoi reveniti un minut mai tarziu, nu isi aduce aminte. Sufera de o pierdere completa a memoriei pe termen scurt. Sotia sa, Linda, l-a pus sub ingrijire continua."

Fostul manager al trupei, Michael Browning, a declarat pt AAP: "Am prieteni ce sunt inca implicati in trupa, asa ca ma tin si pe mine la curent, drept urmare, am stiut asta de ceva timp. Cred ca boala sa a venit mult prea brusc", adaugand apoi: "Este socant. Este groaznic. Din nefericire pt AC/DC, isi pierd fondatorul, mentorul. El era creierul din spatele trupei."

Pt cei care nu isi aduc aminte, cat si pt cei care nu stiu, anul trecut, Young, in varsta de 61 de ani, a suferit un presupus infarct si nu a participat la sesiunile de inregistrare pt noul album al trupei, denumit "Rock or Bust", un album ce va contine 11 piese si este programat sa apara pe data de 2 decembrie, reprezentand primul album al trupei dupa "Black Ice" din 2008. Atunci a fost anuntat si faptul ca Malcolm nu va mai face parte din trupa din cauza sanatatii precare, inlocuitorul sau fiind nepotul acestuia, cat si al lui Angus, Stevie Young.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu