miercuri, 14 ianuarie 2015

Doi fani re-inregistreaza "St. Anger"



"St. Anger", controversatul album Metallica lansat in anul 2003, a fost re-inregistrat de catre doi fani foarte pasionati, ce au denumit proiectul "#STANGER2015". Cei doi, Chris D. (partea de productie, membru al trupei britanice de post-hardcore Grace The Skies) si Dave C. (voce, membru al trupei de death/thrash metal/metalcore Adust), ajutati de catre Daryl G. (chitara, bass si tobe, de asemenea membru al trupei Grace The Skies) au luat tot albumul "St. Anger" original, l-au "dezbracat" de fiecare riff si fiecare nota ce l-a compus si l-au re-inregistrat de la zero. Rezultatul il puteti asculta mai jos.

Conform declaratiei celor doi, acest lucru a fost facut pt cei care nu au fost foarte incantati de albumul original, lansat in 2003, din cauza productiei si a riff-urilor drop tuned (coarda de jos, a 6-a,  acordata cu un ton mai jos decat cea de deasupra), re-inregistrarea prezenta luand tot albumul de la nivelul de jos, reducandu-i durata cu 15 minute si reconstruindu-l, pastrand intacte riff-urile si versurile, rezultand un "album mai concis si mai concentrat".

ERATA

Aparent, din cauza unei mici probleme aparute in procesul de editare/montare si in randarea clipului, calitatea primului clip a fost macelarita, astfel incat mai mult de jumatate din videoclip este in format mono. Baietii au corectat greseala si aveti mai jos varianta stereo, iar sub ea, cea mono.





Sursa: BlabberMouth.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu