vineri, 16 ianuarie 2015

Scott Weiland lanseaza o campanie PledgeMusic, dezvaluie o piesa noua



Conform publicatiei The Pulse of Radio, fostul solist al trupei Stone Temple Pilots, Scott Weiland, a lansat o campanie PledgeMusic pt pre-comenzile viitorului sau album solo, oferind, pe aceasta cale, o selectie de diverse articole exclusive la preturi diferite. Articolul de top? Pt o suma "modica" de 1750 de dolari, poti face un meci de paintball cu interpretul. Site-ul descrie astfel: "Scott Weiland iubeste paintball-ul! Tu si un oaspete il puteti insoti pe Scott intr-un grup pt o sesiune speciala de paintball in zona L.A.-ului".

Site-ul face observatia ca taxele de transport catre Los Angeles sunt suportate de catre cumparator. Castigatorul acestui unic articol va fi anuntat cu cca 6-8 saptamani inainte de evenimentul propriu-zis, ce va avea loc inainte de inceperea sezonului tomnatic.

Cand nu joaca paintball, Scott face ultimele retusuri la noul sau album, "Blaster", ce va aparea pe 31 martie, lansand, in scopul promovarii acestuia, prin intermediul serviciului SoundCloud, o piesa intitulata "White Lightning", disponibila pt auditie mai jos.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu