marți, 13 ianuarie 2015

Halestorm lanseaza "Into The Wild Life" in aprilie



Trupa americana de hard/alternative rock Halestorm, cunoscuta datorita solistei lor, Lzzy Hale, si a veleitailor vocale ale acesteia, isi vor lansa cel de-al treilea album din cariera, "Into The Wild Life" pe data de 3 aprilie in Europa si pe data de 7 aprilie in America de Nord, prin intermediul binescunoscutei case de discuri Atlantic Records. Coperta albumului nu a fost inca facuta publica.

Conform solistei, "Into The Wild Life" nu reprezinta "o plecare de la sunetul clasic. Este o invitatie la tot ceea ce inseamna Halestorm. Din punct de vedere liric, cat si muzical, am explorat si exploatat toate lucrurile ce ne fac sa tresarim. Am fixat un nou standard pt acest album si nu ne-am oferit nicio sansa in afara de a fi, fara niciun fel de scuza, noi in puterea cuvantului", a declarat Lzzy.

Un single a fost lansat in scopul promovarii albumului, intitulat "Apocalyptic", disponibil, pt urechile dumneavoastra, mai jos, fiind de asemenea incarcat si pe iTunes, pt a fi cumparat, fanii ce vor da pre-comanda la album primindu-l instant.

Tracklist-ul albumului va cuprinde urmatoarele piese:

01. Scream
02. I Am The Fire
03. Sick Individual
04. Amen
05. Dear Daughter
06. New Modern Love
07. Mayhem
08. Bad Girls World
09. Gonna Get Mine
10. The Reckoning
11. Apocalyptic
12. What Sober Couldn't Say
13. I Like It Heavy



Sursa: BlabberMouth.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu