marți, 13 ianuarie 2015

Michael Schenker dezvaluie detalii despre viitorul sau album, "Spirit On A Mission"



Legendarul chitarist Michael Schenker, cunoscut publicului din formatiile Scorpions si UFO, fiind, de asemenea si fratele chitaristului Rudolf Schenker, care activeaza in Scorpions, a dat publicitatii mai multe detalii despre viitorul sau album, intitulat "Spirit On A Mission". Coperta albumului poate fi vizualizata mai jos.

Data de lansare a noului material este prevazuta pt 23 martie, prin intermediul casei de discuri in-akustik, la inregistrarea noilor piese Schenker colaborand cu trupa sa proprie, Temple of Rock, compusa din fostii sai colegi din Scorpions, tobosarul Herman Rarebell si bassistul Francis Buchholz, trupa avand de asemenea in componenta sa pe Doogie White (fost vocalist al trupei britanice Rainbow) si pe Wayne Findlay, pe partea de chitara si clape.

Albumul va contine 12 piese puternic orientate pe chitara, care pun in evidenta calitatile lui Schenker si maiestria dovedita de-a lungul anilor, ajutat fiind de sectiunile ritmice pline de savoare ale lui Rarebell si Buchholz, aceleasi sectiuni ritmice din nou impreuna, asa cum au fost la inregistrarea clasicului "Lovedrive" din 1979, al trupei Scorpions. O piesa denumita "Vigilante Man" a fost deja lansata si beneficiaza de un videoclip, ce poate fi urmarit mai jos.

Tracklist-ul albumului va cuprinde urmatoarele melodii (in afara pieselor marcate cu steluta, restul melodiilor au fost compuse de catre Schenker, White si Findlay):

01. Live And Let Live
02. Communion*
03. Vigilante Man
04. Rock City
05. Saviour Machine*
06. Something Of The Night
07. All Our Yesterdays
08. Bulletproof*
09. Let The Devil Scream*
10. Good Times
11. Restless Heart
12. Wicked*
13. Searching For Freedom (instrumental) (piesa bonus pe editia deluxe si pe cea vinyl a albumului)






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu