miercuri, 14 ianuarie 2015

Morgoth lanseaza albumul "Ungod" in martie; un nou single este disponibil



Celebra trupa teutonica de death metal Morgoth au anuntat pt 2015 lansarea unui nou album. Intitulat "Ungod", noul material este planificat sa apara pe data de 30 martie in Europa si 7 aprilie in America de Nord, prin intermediul casei de discuri Century Media.

Noul album va avea 11 melodii, care mai de care mai intunecate si mai sumbre, in stilul caracteristic ce i-au facut celebri, combinand cele doua elemente, alaturi de ferocitatea si atmosfera densa ce au caracterizat celelalte doua albume ale trupei, exemplarele "Cursed" si "Odium", pt a continua in buna traditie a genului. De asemenea, acesta este albumul cu noul vocalist al trupei, Karsten "Jagger" Jäger (vocal si in trupa de death/thrash/sludge metal Disbelief), care l-a inlocuit pe Marc Grewe, vocalul original.

Pt a potoli fanii insetati de muzica, Morgoth au lansat un nou single, intitulat "Black Enemy", prin intermediul serviciului SoundCloud, single ce poate fi ascultat mai jos. Acesta este al doilea single lansat de trupa, dupa excelentul "God Is Evil", care poate fi audiat mai jos.

Pana la momentul actual, nu s-a lansat nicio coperta si niciun tracklist oficial al albumului.


Sursa: BlabberMouth.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu