marți, 23 septembrie 2014

Lordi lanseaza "Nailed By The Hammer of Frankestein" [23.09.2014]


O data cu apropierea datei de lansare (3 noiembrie) pt cel de-al 7-lea album al trupei, "Scare Force One", finlandezii monstruosi, priceputi intr-ale heavy metalului, Lordi, au lansat o melodie de promovare a noului disc, intitulata "Nailed By The Hammer of Frankestein". Melodia poate fi ascultata mai jos, via Youtube.

Potrivit lui Mr. Lordi, mintea din spatele trupei, piesele de pe noul album sunt mai experimentale decat de obicei. Nu vorbim aici despre un album tematic sau ce are o poveste bine pusa pe melodii, dar este o oarecare legatura intre acestea. 

Mr. Lordi a declarat intr-un interviu: "Per ansamblu, sunetul trupei este mai modern, de aceasta data si am incercat cateva trucuri pe ici, pe colo. Structura de baza Lordi este in continuare prezenta, insa, iar albumul nu va duce lipsa de parti melodice. Primul single, "Nailed By The Hammer of Frankestein", este destul de reprezentativ pt sunetul nostru actual."

Pe langa schimbarea de sunet, Lordi au lucrat si la aspectul vestimentar. Noile costume, create si construite de catre Mr. Lordi insusi, vor fi facute publice in cadrul concertului de lansare a albumului, pe data de 1 noiembrie, la clubul The Circus, din Helsinki.

"Am vrut sa fac gama de culoare a trupei ceva mai unificata decat era si cred ca a iesit destul de bine", declara acesta. "Hella si Mana, probabil, s-au schimbat cel mai mult si o data cu o vizita la un salon de coafura, pt o noua vopsea de par, ar arata grozav."

Tracklist-ul oficial al noului album include urmatoarele piese:

01. SCG7: Arm Your Doors And Cross Check
02. Scare Force One
03. How To Slice A Whore
04. Hell Sent In The Clowns
05. House Of Ghosts
06. Monster Is My Name
07. Cadaver Lover
08. Amen's Lament To Ra II
09. Nailed By The Hammer Of Frankenstein
10. The United Rocking Dead
11. She's A Demon
12. Hella's Kitchen
13. Sir, Mr. Presideath, Sir





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu