marți, 23 septembrie 2014

Faith No More lanseaza coperta single-ului "Motherf**ker" [23.09.2014]


Celebra trupa de alternative metal/rock Faith No More, ce s-au reunit in 2009 pt o serie de concerte si festivaluri internationale, pt toate aceste prestatii biletele puse in vanzare epuizandu-se in cateva ore de la anuntarea concertelor, inregistreaza, la momentul actual, un nou album. Discul vine la 17 ani distanta de la ultimul material al trupei, intitulat "Album of The Year".

O editie limitata (5000 de copii) de viniluri de 7 inci a single-ului, intitulat "Motherfucker", va fi disponibila inaintea lansarii propriu-zise a albumului, ce va avea loc in aprilie 2015. Single-ul va fi disponibil de Black Friday, la Record Store Day, in data de 28 noiembrie, urmand apoi sa fie pus la dispozitie in format digital pe data de 9 decembrie. Coperta albumului a fost dezvaluita de catre site-ul Ipecac.com, detinut de firma Ipecac Recordings, ce se va ocupa de distributia albumului.

Noul album, ce inca nu poarta un nume, este inregistrat intr-un studio din Oakland, California, avandu-l pe Bill Gould la partea de productie. "Intotdeauna am avut o chimie intre noi, la nivel de trupa, unica, as putea spune, dar in acesti ani in care am fost in turnee impreuna am devenit constienti de faptul ca ne si plac noile lucruri pe care le facem, nu numai ca functionam foarte bine ca un tot unitar", a declarat Gould, care este fondatorul si basistul trupei. "Asa ca ne-am hotarat: in 2015 ne vom tine ocupati... facem un album de care suntem mandri, ducem lucrurile putin la alt nivel, mergem in turneu si il promovam si poate chiar vom dedica mai mult timp fanilor nostri din State de data aceasta."





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu